Altınşehirli miniklerin şampiyonluk sevinci

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2015-2016 (U13) Futbol Ligi’nde kendi grubunda şampiyon olan Nilüfer Altınşehir Spor Kulübü Takımı ve idarecilerini kabul etti.

10 Kasım 2016 Perşembe 05:44
Altınşehirli miniklerin şampiyonluk sevinci
2015-2016 (U13) Futbol Ligi sezonunda Klasman 2. Grup’ta şampiyon olan Nilüfer Altınşehir Spor Kulübü futbolcuları, teknik heyet ve idarecileri Başkan Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Kulüp Başkanı ve aynı zamanda takım antrenörü olan M. Reşit Güner ve Altınşehir Mahalle Muhtarı Celal Boyoğlu’nun da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Bozbey, takım sporcularını tek tek tebrik etti.

Başkan Mustafa Bozbey, “Başarınızdan dolayı kutluyorum. Sportif başarının yanında derslerinizde de başarılı olmanız gerekir. Hayatın her alanında hedefiniz olmalı” dedi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108