12 Yaşındaki Kız Çocuğunu Taciz Etmek İsterken Yakalandı

12 yaşındaki kız çocuğunu taciz etmek isterken mahalle sakinlerine yakalanan şahıs linç edilmekten son anda kurtuldu. Polisler şahsı gözaltına aldılar.

09 Eylül 2018 Pazar 11:36
12 Yaşındaki Kız Çocuğunu Taciz Etmek İsterken Yakalandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde 12 yaşındaki bir kız çocuğunu taciz etmek isterken mahalleliye yakalanan şahıs linç edilmek istendi. 12 yaşındaki kız çocuğunun yolunu keserek arkadaşlık teklif ettiği ve üzerinde cep telefonu numarasının yazdığı bir notu vermek isteyen şahıs kız çocuğunun durumu ailesine söylemesiyle baba ve yakınlarının harekete geçerek şahsın yakalanmasını sağladılar.

Mahalle sakinleri tarafından darp edilen şahıs olay yerine gelen polis ekipleri tarafından linç edilmekten kurtulan şahıs gözaltına alınarak sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

banner119
Anahtar Kelimeler:
IzmirKarşıyakaTaciz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108