Bursa'da Baba Oğul Devrilen Traktör'ün Altında Kaldılar: 1 Ölü

Bursa'da meydana gelen kazada baba oğul kontrolden çıkan ve tarlaya devrilen traktörün altında kaldılar. Kazada baba öldü oğlu ise yaralandı.

09 Eylül 2018 Pazar 12:47
Bursa'da Baba Oğul Devrilen Traktör'ün Altında Kaldılar: 1 Ölü

Bursa'nın İnegöl ilçesi Hamitabat Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşanan olayda S.İ isimli şahsın kullandığı traktör kontrolü kaybederek tarlaya devrildi. Devrilen traktörün altında kalan baba ve oğlu N.E.İ olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.

İnegöl Devlet Hastanesi'nde yapılan bütün müdahelelere rağmen baba S.İ kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada bacağı kırılan N.E.İ hastanede tedavi altına alınırken olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108