Yıldırım Ekonomisine El Emeği Göz Nuru Katkı

Yıldırım Belediyesi tarafından YIL-MEK merkezlerinde verilen ücretsiz giyim kurslarına katılan Yıldırımlı kadınlar, birbirinden güzel kıyafetler ortaya çıkarıyor.

02 Ocak 2017 Pazartesi 15:04
Yıldırım Ekonomisine El Emeği Göz Nuru Katkı

Yıldırım Belediyesi, YIL-MEK bünyesinde 19 merkezde ücretsiz olarak verdiği giyim kurslarına Yıldırımlı kadınlar büyük ilgi gösteriyor. Akçağlayan, Bağlaraltı, 152 Evler, 75. Yıl, Davutdede, Değirmenönü, Ertuğrulgazi, Güllük, Karapınar, Mehmetakif, Millet, Mollarap, Mollayegan, Musababa, Ulus, Samanlı, Sinandede, Vakıf ve Zümrütevler olmak üzere 19 merkezde bin 138 kursiyer eğitim görüyor. Temel nakış, dikiş ve tasarım derslerinin verildiği kurslarda, birbirinden güzel kıyafetler ortaya çıkarılıyor. Modern ve şık tasarımlara sahip el emeği göz nuru ürünler, büyük beğeni kazanıyor.


 
BAŞKAN EDEBALİ’DEN GÜÇLÜ AİLE VURGUSU
 
YIL-MEK bünyesinde düzenlenen giyim kurslarıyla kadınlara hem hobi hem de meslek kazandırmayı sürdürdüklerini söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Merkezlerimizde verdiğimiz ücretsiz giyim kurslarımızla Yıldırımlı hanım kardeşlerimizi üretim zincirinin bir parçası haline getirerek, hobilerini mesleğe dönüştürmelerini sağlıyoruz” dedi. Toplumun en güçlü yapısının aile olduğunu belirten Başkan Edebali, “Biz projelerimizi aile temeli üzerine inşa ediyoruz.



Aile güçlü olursa toplum da güçlü olur. Bu bilinçle Aile ekonomisine katkıda bulunmak için meslek edinmek isteyen kadınlarımızın mutluluğu adına çalışıyoruz. İstihdama katılan kadınlarımız sayesinde kadın eli değen ilçe ekonomisi daha fazla kalkınacak" şeklinde görüşlerini belirtti.

YILDIRIM BLD

banner119
Anahtar Kelimeler:
YIL-MEK
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108