7 torbacı tutuklandı

Adana polisinin, "torbacı" diye tabir edilen sokakta uyuşturucu satanlara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 10 kişiden 7'si tutuklandı. 

02 Ocak 2017 Pazartesi 15:02
7 torbacı tutuklandı

Adana Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Seyhan ilçesine bağlı Ova ve Hürriyet mahallelerinde yeni yılın ilk saatlerinde uyuşturucu satıcılarının peşine düştü.



Polis, ara sokaklarda uyuşturucu satan 10 torbacıyı kovalamaca sonucu yakaladı. Torbacıların ev ve zula olarak kullandıkları yerlerde arama yapan polis, 26 kilo 800 gram esrar ele geçirdi.



Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 10 şüpheliden 7'si, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Diğer 3 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



Adliyeye sevk edilen uyuşturucu tacirlerinden biri basın mensuplarına "sizin yüzünüzü aklıma kazıdım siz bittiniz" diyerek tehdit etti.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Adanada Torbacı Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108