Yıldırım'da Standart'lar Yükseliyor

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) temsilcilerini ağırladı.

14 Ağustos 2018 Salı 22:06
Yıldırım'da Standart'lar Yükseliyor

Hizmetlerinde kaliteyi esas alan anlayışıyla çalışmalar yürüten ve hizmetlerinin karşılığı Türk Standartları Enstitüsü tarafından onaylanan Yıldırım Belediyesi’nde Başkan İsmail Hakkı Edebali, entegre yönetim sistemlerinin güncellenmesi ve devamlılığı adına tetkik gerçekleştirmek için Yıldırım Belediyesi’ne gelen TSE temsilcilerini konuk etti. Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi Belgelerine 2016 yılından beri aynı anda sahip olan ilk ilçe belediyesi olan Yıldırım Belediyesi, hizmetlerinde kaliteden ödün vermiyor.

KALİTE STANDARTLARI YÜKSELİYOR

Konuklarını ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Yıldırım Belediyesi’nin, 700 bin insanı temsil eden bir kurum olduğunu hatırlatan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, yerel yönetim olarak üretilen hizmetler ve vizyon projeleriyle şehir hayatında sürdürülebilirliğin sağlanması gerektiğine vurgu yaptı. Bunun ise ancak prensipli çalışma ve kalite ile mümkün olduğuna işaret eden Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Çalışmalarımızdaki öncelikli kıstasımız kalite olmak zorunda. Marka şehirlerin, kaliteli ürünlerin arka planında alınan cesur kararlar, emek, alın teri ve zahmet vardır. Biz insanlarımıza daha iyi, daha yaşanabilir bir Yıldırım sağlamak için cesur kararlar alıyor ve yoğun bir emek harcıyoruz” dedi.

‘GERÇEK DEĞERLENDİRME HEMŞEHRİLERİMİZİN’

Kalitenin ancak, teorik bilgilerin pratiğe yansıtılabildiği oranda yakalanabileceğini ifade eden Başkan Edebali, “Biz 2016 yılında önemli bir başarıya imza atarak, Türkiye genelinde TS ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi, TS EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi kalite belgelerine birden sahip olan ilk belediye olduk. Geçen zaman zarfında kaliteyi kurum kültürü haline getirmek ve yaşatmak için tüm çalışanlarımızla bu hedefe doğru birlikte yol aldık. Daha kaliteli hizmet sunmak en önemli çalışma prensibimizdir. Kaliteyi ancak, teorik bilgileri pratiğe yansıtılabildiğimiz oranda yakalayabiliriz. Temel amacımız hizmet kalitemizi her geçen gün daha ileriye taşımaktır. Hep birlikte kaliteli hizmet bayrağımızı daha yükseklere taşımak istiyoruz. Ancak bunların takdirini yapacak, gerçek puanlarını verecek olan vatandaşlarımızdır. Bu belgeler bize, hizmetlerimizi daha hızlı ve kaliteli bir şekilde insanlarımıza ulaştırabilmemiz için yol gösteriyor, kılavuzluk yapıyor. Asıl olan sorumluluk yine bizde olacak. Bunların rehberliğinde, teoriyi en doğru şekilde pratiğe dönüştürerek bu belgelerin karşılığını vermeyi sürdüreceğiz. Bu süreçte emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyor, bizleri ziyaretleriyle mutlu eden TSE temsilcilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108