Yıldırım Belediyespor Önderliğe koşuyor

20. Hafta mücadelesinde Duaçınarıspor ile karşı karşıya gelen Yıldırım Belediyespor, sahadan 3-1 galip ayrıldı.

06 Mart 2018 Salı 17:51
Yıldırım Belediyespor Önderliğe koşuyor

Yıldırım Belediyespor, lider Yenişehir Belediyespor’un puan kaybettiği haftada Duaçınarıspor’u mağlup ederek zirveye yaklaştı.

Süper Amatör Lig A Grubu’nda play-off iddiasını dolu dizgin sürdüren Yıldırım Belediyespor, gruptaki 20. maçında Duaçınarıspor ile karşılaştı.

Şahin Başol Sahası’nda oynanan karşılaşmanın 9. dakikasında 1-0 geriye düşen lacivert turkuazlılar 35’de Ferhat ve 38’de Hakan’ın golleriyle devreyi 2-1 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında da etkili oyununu sürdüren Yıldırım Belediyespor’da Ferhat ikinci kez sahneye çıkarak farkı 2’ye çıkardı. Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Yıldırım ekibi bu sonuçla puanını 47’ye yükseltti. Grupta 48 puanlı lider Yenişehir Belediyespor’un mağlup olduğu haftada 3 puan alan Yıldırım Belediyespor, bu sonuçla liderin 1 puan gerisinde haftayı 2. sırada tamamladı. Yıldırım Belediyespor gruptaki 21. hafta mücadelesinde ise İnegöl Doğanspor ile karşılaşacak.

YILDIRIM BLD

banner119
Son Güncelleme: 08.03.2018 22:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108