Sargın öğrencilerin sorularını yanıtladı

Osman Sargın, İznik Selçuk Orta Okulu tarafından organize edilen kariyer günü etkinliğinde öğrencilerle bir araya gelerek gençlerin sorularını yanıtladı.

06 Mart 2018 Salı 18:27
Sargın öğrencilerin sorularını yanıtladı

Belediye Başkanı Osman Sargın’ı okula gelişinde Okul Müdürü İsmet Ertürk ve öğrenciler çiçeklerle karşıladılar. Başkan Sargın okul müdürü ve öğretmenler ile bir süre görüştükten sonra öğrenciler ile buluşacağı Selçuk İlkokulu salonuna geçti.

Program Selçuk Ortaokulu Müdürü İsmet Ertürk, Selçuk İlkokulu Müdürü Metin Çatak, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Sargın sunumuna ilk olarak belediyelerin görevleri ve çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunarak başladı. Belediyeler halkın sosyal yaşantılarını bir nebzede olsa kolaylaştırarak, insanların yaşam kalitelerini arttırmakla görevlidir diyen Başkan Sargın “Belediyeler vatandaşının doğumundan ölümüne kadar hizmet eden, etmekle yükümlü olan kurumlardır” dedi.

Soru ve cevap kısmında öğrenciler Başkan Sargın’a tarihten turizme, çocuk parklarından, voleybol, basketbol, futbol oyun alanlarına, İznik Gölü’nden, içme suyuna, yol çalışmalarından, alt ve üst yapılara, sahil projesinden, belediye başkanı olmak için neler yapmak gerek sorularına kadar onlarca soru yönelttiler. Soruları tek tek cevaplandıran Başkan Sargın öğrencileri bilgilendirmede de bulundu.

Etkinlik sonrasında santraç turnuvalarında dereceye giren Ezgi Bayraktar ve Mehmet Ali Doğan ile Dyned birincisi Yağmur Delikanlı’ya hediye ve belgeleri Belediye Başkanı Osman Sargın tarafından takdim edildi.

İznik Selçuk Orta Okulu Müdürü İsmet Ertürk katılımından dolayı Belediye Başkanı Osman Sargın’a teşekkür etti.

İZNİK BLD

banner119
Son Güncelleme: 08.03.2018 22:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108