Yıldırım Belediyespor'dan güzel bir galibiyet

Yıldırım Belediyespor Futbol Takımı, ligin 5.hafta mücadelesinde açık ara farkla Güneşspor'u mağlup ederek yine iddiasını sürdürdü.

05 Mart 2018 Pazartesi 21:59
Yıldırım Belediyespor'dan güzel bir galibiyet

U15 Klasman 5. Grup’ta zirve mücadelesi veren Yıldırım Belediyespor U15 takımı, Güneşspor’u 10-1 gibi farklı bir skorla mağlup ederek iddiasını sürdürdü.

Yıldırım Belediyespor U15 Futbol Takımı, U15 Klasman 5. Grup 5. hafta karşılaşmasında Güneşspor ile karşılaştı. Panayır Sahası’nda oynanan mücadele çekişmeli anlara sahne olurken lacivert turkuazlılar, karşılaşmayı 10-1 gibi farklı bir skorla kazanarak üst üste 4. galibiyetini aldı. Yıldırım Belediyespor U 15 futbol takımına, Güneşspor karşısında galibiyeti getiren golleri Yusuf (3), Baver (2), Emre (2), Muhammed, Musa ve Berat kaydetti. Yıldırım Belediyespor U 15 takımı aldığı bu galibiyetle 4 maç sonunda puanını 13’e yükselterek maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. Grupta henüz mağlubiyeti bulunmayan lacivert turkuazlılar ligde 6. hafta mücadelesinde ise Barbarosspor ile karşılaşacak.

YILDIRIM BLD

banner119
Son Güncelleme: 08.03.2018 22:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108