Türkiye ve dünyanın dört bir yanında şehitler için Çanakkale Türküsü'nü seslendirdiler

Yıldırım Belediyesi tarafından 15 gün önce başlatılan, "Şehitlerimiz için ses ver" kampanyasına Türkiye ve dünyanın dört bir yanından katılan kişiler Çanakkale Türküsü'nü seslendirdi. Sosyal medyada yayınlanan klipler büyük ilgi gördü.

17 Mart 2017 Cuma 14:38
Türkiye ve dünyanın dört bir yanında şehitler için Çanakkale Türküsü'nü seslendirdiler

Yıldırım Belediye’nin 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 102. yıl dönümü anısına sosyal medya hesapları üzerinden başlattığı projeye ilgi artarak sürüyor. ‘Şehitlerimiz için ses ver’ sloganı ile başlatılan proje kapsamında Türkiye başta olmak üzere dünyanın da birçok ülkesinde yaşayan vatandaşların seslendirdiği Çanakkale Türküsü klipleri belediyenin sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Proje için Çanakkale Şehitleri Abidesi önünde toplanan Kore, Kıbrıs ve terör gazileri ile 15 Temmuz’un en genç gazisinin de aralarında yer aldığı 11 gazi, kendi seslerinden ‘Çanakkale Türküsü’nü söyledi.

Gazilerin yanı sıra her yaştan vatandaşın seslendirdiği türkülerin yer aldığı görüntüler, yarın klip halinde yayınlanacak.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108