İsabey'de ailesine kızan şahıs evi ateşe verdi

Bursa’da merkez Yıldırım ilçesine bağlı İsabey Mahallesinde bir şahıs ailesine kızarak evini ateşe verdi. Kısa sürede büyüyen yangın bitişindeki ikamete de sıçradı.

19 Ocak 2022 Çarşamba 18:09
İsabey'de ailesine kızan şahıs evi ateşe verdi

Yangın, merkez Yıldırım ilçesi İsabey Mahallesi İsabey Caddesi üzerinde bulunan iki katlı ahşap evde meydana geldi.

Görgü tanıklarının iddiasına göre, evin bahçesindeki barakada yaşayan Ali Y. ailesiyle tartıştıktan sonra evi ateşe vererek kaçtı.

Ahşap evde kısa sürede büyüyen yangın bütün evi sararak, bitişiğindeki diğer ikamete sıçradı.

Yangın sonucu iki ev küle döndü. İtfaiye ekipleri yarım saatlik çalışma sonucu yangını tamamen kontrol altına alarak söndürmeyi başardı.

Polis ekipleri yangınla ilgili tahkikat başlatırken, Ali Y.’yi arama çalışmasının devam ettiği öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108