Luis Campos Galatasaray için İstanbul’a geldi

Portekizli futbol adamı Luis Campos, Galatasaray’da danışmanlık görevi için İstanbul’a geldi. Campos, Başkan Burak Elmas ile görüşme gerçekleştirecek.

19 Ocak 2022 Çarşamba 18:32
Luis Campos Galatasaray için İstanbul’a geldi

Galatasaray’da danışmanlık görevi için Luis Campos, İstanbul’a geldi.

Sarı-kırmızılı takımın başkanı Burak Elmas tarafından görüşme gerçekleştirmek için İstanbul’a davet edilen Campos, 17.00’de İstanbul’a indi.

Başkan Burak Elmas ile görüşecek olan Campos'un yarın oynanacak Kasımpaşa maçını da NEF Stadyumu’nda takip etmesi bekleniyor.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108