Bursa Otosansit'te Yangın!

Bursa Otosansit Sanayi Sitesi bölgesindeki bir iş yerinde yangın çıktı. Bir otobüs ve cip kullanılamaz hale gelirken çıkan yangında maddi hasar meydana geldi.

21 Kasım 2018 Çarşamba 20:15
Bursa Otosansit'te Yangın!

Edinilen bilgilere göre Bursa'da araç tamiri ve bakımı yapan bir iş yerinde bilinmeyen bir nedenden ötürü yangın çıktı. N.Ö.'ye ait olan iş yerinde çıkan yangını gören vatandaşlar iftaiyeye haber verdi.

Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye intikal etti. Yangın ekipleri bir saatlik bir çalışmayla yangını kontrol altına aldılar. 

Yangında cip ve otobüs kullanılamaz hale geldi. Olay güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde yangının otobüsün sürücü kısmından başladığı ve kısa sürede iş yerni büyük bir kısmını etkisi altına aldığı görüldü. 

Daha sonra yangının, otobüsün elektrik aksamından dolayı çıktığı belirlendi. 

banner119
Son Güncelleme: 21.11.2018 21:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108