Bursa'da Ayrı Yaşadığı Eşini 10 Yaşındaki Oğlunun Doğum Gününde Öldürdü!

Bursa Orhangazi'de ayrı yaşadığı 43 yaşındaki E.G.'yi, doğum günü olan 10 yaşındaki oğlu F.G.'yi almak için gittiği evde 37 yaşındaki B.G., E.G.'yi tabancayla vurarak öldürdü.

21 Kasım 2018 Çarşamba 21:34
Bursa'da Ayrı Yaşadığı Eşini 10 Yaşındaki Oğlunun Doğum Gününde Öldürdü!

Alınan bilgilere göre geçen yıl kasım ayında Orhangazi'de Arapzade mahallesinde B.G. şiddetli geçimsizliklerinden dolayı 20 yıllık eşini terk etti. Oğlu F.G. babasıyla yaşamaya devam etti. B.G. oğlunun doğum günü olduğu için E.G.'nin evine gitti. Fakat E.G. ve B.G. arasında tartışma çıkınca B.G. tabancayla 5 el ateş ederek E.G.'yi vurdu.

Ardından oğlu F.G.'yi de alarak karakola gidip teslim oldu. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Yenişehir Kadın Cezaevi'ne gönderildi. 

B.G. hakkında Bursa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, 'yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Dün görülen davanın duruşmasına tutuklu sanık olan B.G. avukatıyla birlikte geldi. 

Müştekiler S.G. ve H.G.'ın da hazır bulunduğu duruşmada dinlenen tanıklar, sanığın, sürekli kocasını öldürmekten bahsettiğini iddia etti. B.G. ifadelerinin doğru olmadığını savundu. Ve şu sözleri söyledi: "Hiçbir anne oğluna, babasının ölüsünü hediye vermek istemez. Beni tuzağa düşürdüler.''

Öldürülen E.G.'nin annesi duruşmada sinir krizi geçirdi. Eksik evrak ve sanık tanığının dinlenmesi için ertelendi. 

banner119
Son Güncelleme: 21.11.2018 22:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108