“Yaşayan Kütüphane” törenle açıldı

Yalova Altınova Piyalepaşa İlk ve Ortaokulu’nda geri dönüşüm malzemeleriyle kurulan “Yaşayan Kütüphane” törenle hizmete girdi.

30 Mart 2022 Çarşamba 10:16
“Yaşayan Kütüphane” törenle açıldı

Yalova Altınova Piyalepaşa İlk ve Ortaokulu’nda geri dönüşüm malzemeleriyle kurulan “Yaşayan Kütüphane” törenle hizmete girdi.

Altınova Piyalepaşa İlk ve Ortaokulu’nda geri dönüşüm malzemeleriyle kurulan “Yaşayan Kütüphane” törenle hizmete girdi.

Piyalepaşa İlk ve Ortaokulu’nda geri dönüşüm malzemeleri kullanılarak hazırlanan; kurulumu, tamiri tadilatı bakımı duvar ve sıra boyaları onarımı, iki ay süren, Yaşayan Kütüphane’nin açılışı protokol üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi. Programda “Sen Benim Diğer Yarımsın” adlı proje çerçevesinde özel eğitim öğrencilerinin gösteri büyük beğeni topladı. Program sonunda ise protokol üyeleri, eğitimciler, veliler ve öğrenciler ağaç dikti

Kurdele kesilerek gerçekleştirilen açılışın ardından “Sen Benim Diğer Yarımsın” projesi çerçevesinde Altınova Piyalepaşa İlk ve Ortaokulu öğrencileri ve Alime Paşa Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri, boyama etkinliği gerçekleştirdi. Protokol üyeleri de öğrencilere gerçekleştirilen etkinlikte eşlik etti.

Piyalepaşa İlk ve Ortaokulu’nda düzenlenen törene; Altınova Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Karamürselbey Eğitim Merkez Komutanı Tuğamiral Neslim Eski, Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal, AK Parti Altınova İlçe Başkanı Hasan Zafer, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdür Zeki Sitar, daire müdürlerinin, öğretmen, veli ve öğrenciler katıldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108