Altınova’da camiler ramazana hazır

Altınova Belediyesi ekipleri, ramazan ayı öncesi camilerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

30 Mart 2022 Çarşamba 10:07
Altınova’da camiler ramazana hazır

Altınova Belediyesi ekipleri, ramazan ayı öncesi camilerde temizlik ve dezenfeksiyon çalışması gerçekleştirdi.

Yalova Altınova Belediyesi tarafından ilçedeki camiler, mübarek Ramazan ayı öncesinde ibadete hazır hale getirildi. Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Halk sağlığı açısından birçok alanda yapılan temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı camilerimizde de gerçekleştiriyoruz" dedi.

Altınova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Temizlik İşler Amirliği ekipleri, ilçe genelindeki camilerde temizlik ve ilaçlama çalışması yaptı. Camilerin çevre ve bahçe düzenlemesi ve dezenfeksiyonu ile cami içi halı, pencere, kapı, ayakkabılık, mihrap, kürsü ve minberini temizleyen ekip, dezenfeksiyon ile daha temiz olmasını sağladı. Özel araçların ve tekniklerin kullanıldığı temizlik çalışmalarında buharla yıkanan cami halıları mikroorganizmalardan da arındırıldı.

İlçede bulunan camilerin bakım ve temizlik çalışmalarının sadece ramazan ayına yönelik bir uygulama olmadığını ifade eden Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, “Biz ilçemizdeki tüm camileri temizliklerini diğer aylarda da periyodik olarak gerçekleştiriyoruz. Bu konuda oldukça hassasız” diye konuştu.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108