Uludağ'da Kar Kalınlığı 76 Santimetre Oldu!

Bursa'nın gözdesi ve Türkiye'nin en önemli kayak merkezlerinden olan beyaz cennet Uludağ'da kış mevsiminin kendini göstermesiyle kar kalınlığı 76 santimetreye ulaştı.

28 Aralık 2018 Cuma 20:14
Uludağ'da Kar Kalınlığı 76 Santimetre Oldu!

Yaklaşan yılbaşı öncesinde her geçen gün etkisini arttıran kış mevsimiyle birlikte Türkiye'nin en önemli kayak ve turizm merkezlerinden olan beyaz cennet Uludağ'da kış mevsimi doyasıya yaşanıyor.

Bursa Meteoroloji Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre Uludağ'da Oteller Bölgesi'ndeki kar kalınlığı'nın 76 santimetreye ulaştığı bildirildi.

Yoğun sisin etkili olduğu Uludağ'da hava sıcaklığının en düşük sıfırın altında 13 en yüksek ise sıfırın altında 11 derece olduğu öğrenildi. Yerli ve yabancı turistlerin kayak pistlerini doldurdukları gelen haberler arasında.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108