Bursa'da Üzerine Kaya Devrilen İşçi Ağır Yaralandı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre, bir taş ocağında çalışırken üzerine kaya devrilen 43 yaşındaki işçi ağır şekilde yaralandı.

28 Aralık 2018 Cuma 20:40
Bursa'da Üzerine Kaya Devrilen İşçi Ağır Yaralandı!

Bursa'nın İnegöl ilçesi Kozluca Yolu üzerine faaliyet gösteren bir taş ocağında öğle saatlerinde meydana gelen olayda, taş ocağında işçi olarak çalıştığı öğrenilen 43 yaşındaki D.Y. isimli işçinin üzerine 100 kilogramdan fazla ağırlıktaki kaya düştü.

Düşen kayanın altında kalan D.Y. isimli işçi ağır şekilde yaralandı. Birlikte çalıştığı iş arkadaşları tarafından kurtarılan 43 yaşındaki işçi olay yerine çağırılan 112 sağlık ekipleri tarafından ilk müdahelesi yapıldıktan sonra ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan işçinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, ekipler olayla ilgili olarak soruşturma başlattılar.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108