Bursa'nın İncisi Uludağ'a Kar Yağdı

Bursa'nın Beyaz İncisi Uludağ'a kar yağdı. Türkiye'nin en önemli ve gözde Kış Turizmi merkezlerinin başında gelen Uludağ Oteller Bölgesinde öğlen saatlerinde kar yağdı.

23 Eylül 2021 Perşembe 20:50
Bursa'nın İncisi Uludağ'a Kar Yağdı

Türkiye'nin en önemli Kış Turizmi merkezlerinin başında gelen Bursa Uludağ'da Oteller Bölgesinde bugün öğlen saatlerinde Kar Yağışı görüldü.

Henüz kış mevsimi gelmemiş olmasına rağmen yaşanan Kar Yağışı yaşanan Uludağ'da otel işletmecileri umutlandı.

Oteller bölgesinde 17 otel ve çeşitli uzunluklarda 20 farklı Kayak Pisti bulunan Uludağ'da kar yağışı kış sezonu için önem arz etmekle birlikte, Bursa içinde önemli.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108