Bursa Bölge Adliye Mahkemesi

Bursa Bölge Adliye Mahkemesi hakkındaki yazımızda Adresi, Telefon Numarası, İleitşim Bilgileri, Nasıl Gidilir, Nerede, Yol Tarifi bilgileri yer almaktadır.

23 Eylül 2021 Perşembe 22:04
Bursa Bölge Adliye Mahkemesi

Türkiye'nin En Büyük İlleri sıralamasında 4. sırada yer alan Bursa'da adliye binası yeni yapılan Bursa Bölge Adliye Mahkemesi binasına taşındı. Taşınma süreci sonrasında herkezin merak ettiği konulardan biri de Bursa Bölge Adliye Mahkemesinin nerede olduğu ve nasıl gidilebileceğiydi.

Bursa Bölge Adliye Mahkemesi binası İstanbul Yolu Özdilek Alışveriş Merkezi ve Köfteci Yusuf işletmesine yakın bir mevkide bulunmaktadır.

Yaşanan yoğunluk sebebiyle oldukça işyükü bulunan ve özellikle İcra Daireleri'nin yoğunlunu azaltmanın amaçlandığı Bursa Bölge Adliye Mahkemesi binası hakkında bilgileri aşağıda bulabilirsiniz.

Bursa Bölge Adliye Mahkemesi Adres ve İletişim Bilgileri şu şekildedir;

Santral Telefon Numarası: 0 224 233 40 33 (pbx)

Adres: Altınova Mahallesi 11 Eylül Bulvarı No: 09 (BUTTİM MEVKİİ) Osmangazi/BURSA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108