İhlas Pazarlama Trabzon Temsilciliği’nin yeni binası hizmete açıldı

İhlas Pazarlama Trabzon Temsilciliği’nin yeni binası bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

29 Mart 2022 Salı 11:55
İhlas Pazarlama Trabzon Temsilciliği’nin yeni binası hizmete açıldı

İhlas Pazarlama Trabzon Temsilciliği’nin yeni binası bugün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Ortahisar Belediyesi İş Merkezi’ndeki yeni yerinin açılışına İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, İhlas Pazarlama Ofisler Direktörü Yakup Özaydın, ihlas Pazarlama Trabzon Temsilcisi Ömer Ersoy, Türkiye Gazetesi Trabzon Temsilcisi Metin Güneş ile şirket çalışanları ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan Korkusuz, "Öncelikle burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Biz Türkiye’nin her yerinde enerjisi yüksek ofisler olsun istiyoruz. Ofisleri güzelleştiren insanlar, ofislerin tek başına güzel olmasının bir anlamı yok. Ofislerin enerjisini, insanların enerjisiyle birleştiğinde güzel şeyler üretildiğine inanıyoruz. Daha aydınlık enerjisi yüksek bir ofis sahibi olduk. Onun içerisine sizlerin de enerjisi girdiğinde İhlas bayrağını istediğimiz gibi dalgalandırmış olacağımızı ümit ediyorum" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile yeni temsilcilik binasının açılışı gerçekleştirildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108