Artvinli öğrenciler Avrasya’da

Avrasya Üniversitesi “Üniversitede Bir Gün” eğitim programı ile bölgenin tüm ortaöğretim kurumlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

24 Mart 2022 Perşembe 13:56
Artvinli öğrenciler Avrasya’da

Avrasya Üniversitesi “Üniversitede Bir Gün” eğitim programı ile bölgenin tüm ortaöğretim kurumlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.

Program kapsamında Avrasya Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Meslek Yüksekokulu’nun konuğu Artvin İbn-i Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri oldu. Elli kişiye yakın son sınıf öğrencileri rehber öğretmenleriyle birlikte sağlık bölüm ve programlarına ait laboratuvarlarda uygulama eğitimi yaptılar.

Odyometri Program Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Eren Urtekin burada öğrencilere sunum yaptı. Urtekin “Üniversitemize her geçen gün ilgi artarak devam ediyor. Bugün Artvinli öğrencilerimizle amfilerimizde ders yaptık, Laboratuvarlarımızda uygulama çalışmalarına katıldık. Sağlık alanları ilgi odağı olmaya devam ediyor. Özellikle KPSS ile atamalar konusundaki avantajlarını öğrencilerimizle tekrar paylaştık. Alanında en iyi hizmeti verecek, topluma fayda sağlayacak sağlıkçıları yetiştirmeye devam edeceğiz” dedi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108