KYK yurtlarında afet eğitimi

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Çorlu Erkek Öğrenci Yurdu personel ve öğrencilerine afet ve acil durumlara yönelik farkındalık eğitimi verildi.

24 Mart 2022 Perşembe 12:31
KYK yurtlarında afet eğitimi

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Çorlu Erkek Öğrenci Yurdu personel ve öğrencilerine afet ve acil durumlara yönelik farkındalık eğitimi verildi.

Deprem kuşağında bulunan Tekirdağ’da afet ve acil durumlara yönelik eğitimler sürüyor. 2022 yılı "Türkiye Afet Tatbikat Yılı" kapsamında, AFAD Tekirdağ Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Çorlu ilçesindeki Kredi ve Yurtlar Kurumu Erkek Öğrenci Yurdu personel ve öğrencilerine afet ve acil durumlara yönelik farkındalık eğitimi verildi.

Kurumda verilen eğitimde katılımcılara ilk 72 saat, afet türleri, afetin etkileri, insanların yaşadığı mekânlardaki risklerin azaltılması ve afet sırasında doğru davranış şekilleri konularında bilgilendirme yapıldı. Eğitimde DASK, Zorunlu Deprem Sigortası, Sigortalılık Bilinci konularına da değinildi.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108