Yüzlerce aday askeri öğrenci olmak için ter döktü

Tekirdağ’da yüzlerce aday, askeri öğrenci olmak için sınavda ter döktü.

27 Mart 2022 Pazar 17:29
Yüzlerce aday askeri öğrenci olmak için ter döktü

Tekirdağ’da yüzlerce aday, askeri öğrenci olmak için sınavda ter döktü.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2022-MSÜ) tamamlandı. Tekirdağ’da yüzlerce adayın katıldığı sınavda, sınav merkezi olarak belirlenen Süleymanpaşa ilçesinde adaylar ter döktü. Saat 10.15’te başlayıp 13.00’da sona eren sınavda, adaylar Türkçe testinden 40, temel matematik testinden 40, sosyal bilimler testinden 20 ve fen bilimleri testinden 20 olmak üzere toplam 120 soru yanıtladı.

Korona virüs önlemleri kapsamında binalar sınav öncesi detaylı olarak temizlenerek dezenfekte edildi. Sınav binalarının bahçelerine adaylar ve görevliler dışında hiç kimse alınmazken, aileler dışarıda sınava girecek adaylar için dua ve Kur’an-ı Kerim okudu. Görevliler adaylara maske takmaları ve sosyal mesafeye dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

MSÜ sonuçları 14 Nisan tarihinde açıklanacak. Adaylar sınav sonuçlarını T.C. kimlik numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve ÖSYM mobil uygulamalarından öğrenebilecekler.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108