Yumruklar Demokrasi Şehitleri İçin Atıldı

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) tarafından Türkiye Boks Federasyonu desteğiyle gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Uluslararası Boks Turnuvası sona erdi.

11 Aralık 2016 Pazar 23:16
Yumruklar Demokrasi Şehitleri İçin Atıldı

MKÜ Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvanın ödül töreninde Türkiye, İran, Almanya ve Katar'dan katılan sporculara ödülleri verildi.

15 Temmuz Şehitleri Boks Turnuvası Büyük Bayanlar kategorisinde; 57 kg’da altın madalyayı Türkiye’den Sümeyye Cebel, gümüş madalyayı Almanya’dan Sahra Heusle, Boronz madalyayı ise Almanya’dan Neomi Lo Cur To ile Türkiye’den Sevil Çapar; 64 kg’da da altın madalyayı Türkiye’den Gülsüm Tatar, gümüş madalyayı Türkiye’den Gülistan Gezici aldı.



15 Temmuz Şehitleri Boks Turnuvası Büyük Erkek kategorisinde ise; 49 kg’da altın madalyayı Türkiye’den Mustafa Uzun, gümüş madalyayı Türkiye’den Ertuğrul Erdemir; 52 kg’da altın madalyayı Türkiye’den Halil Buck, gümüş madalyayı Katar’dan Yahya Sale Ahmet Alrafio, Boronz madalyayı ise Türkiye’den Savaş Urgun; 56 kg’da altın madalyayı Türkiye’den Selçuk Eker, gümüş madalyayı ise Türkiye’den Uğurcan Yanardağ; 60 kg’da altın madalyayı Türkiye’den Hakan Doğan, gümüş madalyayı Türkiye’den Furkan Ulaş Memiş; 64 kg’da altın madalyayı Türkiye’den Adem Furkan Avcı, gümüş madalyayı Türkiye’den Eyüp Koluman; 69 kg’da altın madalyayı Türkiye’den Serhat Güler, gümüş madalyayı Almanya’dan Olcay Şimşek, Boronz madalyayı ise Türkiye’den Mustafa Kurt; 75 kg’da altın madalyayı Türkiye’den Nevzat Orhan Kesen, gümüş madalyayı Almanya’dan Fatih Akbulut, Boronz madalyayı ise Türkiye’den Ertuğrul Yılmaz ile Katar’dan Hzam Ahmet Nabu; 81 kg’da altın madalyayı Türkiye’den Zafer Elaslan, gümüş madalyayı Almanya’dan Emre Göçmen, Boronz madalyayı ise Almanya’dan Sale Balmami; 91 kg’da altın madalyayı Türkiye’den Bekir Yalçın, gümüş madalyayı Türkiye’den Mehmet Ali Açıkgöz, Boronz madalyayı ise Almanya’dan Rene Loulusse; 91 ve üzeri kg’da altın madalyayı Katar’dan Amir Ashraf Helmy Elsaey, gümüş madalyayı Türkiye’den Mustafa Zeki Özfalcı, Boronz madalyayı ise Almanya’dan Yunus Kemal Şen aldı.



15 Temmuz Şehitleri Uluslararası Boks Turnuvası Hatay Yıldız Erkekler kategorisinde ise; 57 kg’da altın madalyayı Türkiye’den Azad Demirhan, gümüş madalyayı Türkiye’den Ahmet Zengin, Boronz madalyayı ise Almanya’dan Mario Morice ile Harun Kemiri; 63 kg’da altın madalyayı Türkiye’den Ferdi Ürgün, gümüş madalyayı Türkiye’den Barış Ürgün, Boronz madalyayı ise Almanya’dan Schorum Schuman ile Türkiye’den Caner Çaltepe aldı.



Gerçekleştirilen Uluslararası Bok Turnuvasında derece giren yarışmacılar ödüllerini Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, MKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Kılınç, Prof. Dr. Yusuf Önlen’den aldı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108