Yıldırım'lı karatecilerden 5 madalya

Yıldırım Belediyespor Karate Takımı, Bilecik’te düzenlenen İller Arası Kyokushin Karate şampiyonasına aldıkları derecelerle damga vurdu.

28 Nisan 2017 Cuma 15:16
Yıldırım'lı karatecilerden 5 madalya

Amatör branşlarda elde ettiği başarılarla adını yurt içi ve yurt dışı turnuvalarda duyuran Yıldırım Belediyesi, karate branşındaki madalyalarına yenilerini ekledi. Bilecik’te 22-23 Nisan tarihlerinde düzenlenen İller Arası Kyokushin Karate Şampiyonası’na katılan Yıldırım Belediyespor Karate Takımı, toplamda 5 madalya kazandı.

Yıldırımlı karateciler Esra Uğur minik bayanlarda gümüş, Sabriye Sude Balaban ise bronz madalyanın sahibi oldu. Ümit erkeklerde Birkan Tuncay, Ümit Efe ve Fatih Efe ise bronz madalyaların sahibi oldu.

Yurt çapında kazanılan madalyaların ‘spor şehri Yıldırım’ hedefini gerçekleştirmede önemli bir adım olduğunu söyleyen Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Sporcularımız yerel, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda elde ettiği zaferlerle Yıldırım’ı gururlandırıyor.

İlçemizin adını başarıyla temsil eden karatecilerimizi kutluyorum” diye konuştu.

YILDIRIM BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108