Yeşilgiresun Belediyespor taraftarından polislere karanfil

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 10. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor ile Darüşşafaka Doğuş karşılaşması öncesi saha güvenliğini alan polislere taraftarlar tarafından karanfil dağıtıldı.

12 Aralık 2016 Pazartesi 19:51
Yeşilgiresun Belediyespor taraftarından polislere karanfil

İstanbul Beşiktaş’ta, Beşiktaş-Bursaspor maçı sonrasında Çevik Kuvvet Polislerine yönelik düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan polisler için Yeşilgiresun Belediyespor‘un Kumyalı taraftar grubundan salonda görev yapan polislere karanfil dağıtıldı.

Taraftar grubu adına bir açıklama yapan Cemre Sarı,

“Polisimizin yanındayız asla vatan hainlerine bu ülkeyi böldürmeyeceğiz. Bugün maç öncesi taraftar grubumuzla bu organizasyonu planladık ve gerçekleştirdik. Spor her zaman dostluk ve kardeşlik olarak kalacaktır” dedi.

Öte yandan Giresun İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ise çevik kuvvet kamuflajı ile maçı takip etti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108