Yeni Malatyaspor’un adı EVKUR Yeni Malatyaspor oldu

EVKUR ile geçen hafta isim sponsorluğu anlaşması imzalayan Yeni Malatyaspor’un sponsorluk anlaşması Türkiye Futbol Federasyonu’nda kabul edilerek tescillendi.

09 Aralık 2016 Cuma 20:17
Yeni Malatyaspor’un adı EVKUR Yeni Malatyaspor oldu

Sarı-kırmızılı kulüp sezon sonuna kadar ‘EVKUR Yeni Malatyaspor’ ismiyle mücadele edecek.

Yeni Malatyaspor Kulübü'nden sponsorluk anlaşmasıyla ilgili şu açıklama yapıldı:

“EVKUR Şirketi ile aramızda yapmış olduğumuz isim sponsorluğu sözleşmesi,Türkiye Futbol Federasyonu tarafından onaylanıp tescil edilmiştir. Kulübümüz bundan sonraki müsabakalara EVKUR Yeni Malatyaspor olarak katılacaktır.”

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108