Yamaç paraşütçüleri Bursa'da buluştu

Orhangazi ilçesinde Bursa Kupası Yamaç Paraşütü Mesafe Uçuşu Yarışları düzenlendi.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 09:18
Yamaç paraşütçüleri Bursa'da buluştu

Orhangazi Belediyesinin, Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve Gökyüzü Hava Sporları Kulübü iş birliğiyle bu yıl 6'ncısı düzenlediği etkinlikte, Türkiye'nin çeşitli kentlerinden katılan 51 sporcu, bin 100 metre rakımlı Gürle Dağı'ndan atladı.

Yarışları Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin yanı sıra çok sayıda vatandaş izledi.

Yarışlar sonunda derece giren sporculara ödül verildi.

AA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Yamaç Paraşütü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108