Webo, Bursaspor’u seviyor

Bursaspor’un Süper Lig’de yarın karşılaşacağı rakibi Osmanlıspor’un Kamerunlu golcüsü Webo, kariyeri boyunca en çok yeşil-beyazlı takıma karşı gol sevinci yaşadı.

10 Mart 2017 Cuma 11:32
Webo, Bursaspor’u seviyor

Bursaspor, Süper Lig’in 24. haftasında yarın deplasmanda Osmanlıspor ile karşılaşacak. Gaziantepspor galibiyeti ile 7 haftalık galibiyet hasretine son veren Timsah, mor-sarılı takıma karşı oynayacağı karşılaşmadan da 3 puan çıkararak üst sıralara tırmanmak istiyor.

Webo'dan Bursaspor'a 6 gol


Ev sahibi ekip Osmanlıspor’un 35 yaşındaki Kamerunlu golcüsü Pierre Webo’nun kariyeri boyunca en çok Bursaspor’a karşı gol sevinci yaşaması dikkat çekti. Süper Lig’de yeşil-beyazlı takıma karşı 3 farklı takımla 8 mücadelede görev yapan Webo, bu karşılaşmalarda 6 kez gol sevinci yaşadı.

Webo’nun Bursaspor’a karşı gol sevinci yaşadığı karşılaşmalar ve alınan sonuçlar şöyle:


Osmanlıspor 3 - 3 Bursaspor (2 gol)
Fenerbahçe 1 - 0 Bursaspor (1 gol)
Fenerbahçe 3 - 0 Bursaspor (1 gol)
Bursaspor 2 - 3 Fenerbahçe (1 gol)
Bursaspor 0 - 1 Medipol Başakşehir (1 gol)

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
Pierre Webo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108