Türkiye Off-Road şampiyonası tamamlandı

Kahramanmaraş’ta düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonasının son ayağında sporcular kıran kırana mücadelesiyle tamamlandı.

12 Aralık 2021 Pazar 19:16
Türkiye Off-Road şampiyonası tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen Türkiye Off-Road Şampiyonası'nda seyirci etabında kıran kırana yarış sergilendi.

Dulkadiroğlu İlçesi Kapıçam Tabiat parkında düzenlenen etkinliğe Türkiye'nin 15 farklı ilinden 21 devasa araç ve 42 sporcu katıldı.

Dün Orman etabıyla başlayan etkinlikte yarışmacılar 10 kilometrelik zorlu parkurda mücadele ederken bugün seyirci etabında sporcular, çamurlu yollarda araçlarıyla seyircilere adeta görsel bir şölen sundular.

Şampiyona sonunda genel klasmanda, Ertan Nacaroğlu ve Ali Emre Yılmaz ikilisi birinci olurken, Bekir Sami Başkal ve Önder Akcengiz ikinciliği, üçüncülüğü ise Mustafa Saray ve Samet Zurnacı elde etti.

Dereceye giren sporculara ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 12.12.2021 19:19
Anahtar Kelimeler:
OffRoadTürkiye OffRoad
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108