Türkiye Motokros Şampiyonası hazırlıkları

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına gerçekleştirilecek Türkiye Motokros Şampiyonası'nın 3. ayak yarışları öncesinde sporcular, hazırlıkları sürdürüyor.

30 Haziran 2017 Cuma 21:34
Türkiye Motokros Şampiyonası hazırlıkları

Gönen Belediyesi Şakir Şenkalaycı Motokros Parkuru'nda 15-16 Temmuz'da yapılacak etkinlikte, Efnan Meri Walimaki, Furkan Walimaki, Murat Başterzi, Mehmet Can Çelik, Şakir Şenkalaycı, Emircan Şenkalaycı, Volkan Özgür, Sezer Tokbaş, Tuğrul Dursunkaya, Görkem Yapcacık, Fatih Neziroğlu, Mustafa Sinan Altuner ve Efe Okur yarışacak.

Parkura ismini veren ve yarışmalara ev sahipliği yapacak şampiyon yarışçı Şakir Şenkalaycı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarışların öncesinde tüm sporcuların çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

İlçenin ve parkurun yarış için çok uygun olduğunu dile getiren Şenkalaycı, "Bu yılki yarışların daha büyük kitlelere ulaşmasını sağlamak için yarışın spor kanallarında canlı yayınlanması için görüşmelerimiz devam ediyor. Tüm sporseverleri şampiyonaya bekliyoruz." dedi.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108