Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Sivasspor: 2 - Trabzonspor: 0

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu erteleme maçında Sivasspor, sahasında Trabzonspor’u 2-0 yendi.

30 Mart 2022 Çarşamba 16:31
Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi: Sivasspor: 2 - Trabzonspor: 0

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi B Grubu erteleme maçında Sivasspor, sahasında Trabzonspor’u 2-0 yendi.

4 Eylül Spor Vadisi Suni Çim Sahası’nda oynanan karşılaşmayı, Sivasspor İdari Menajeri Kerem Atılmaz, Sivasspor Futbol Gelişim Direktörü Murat Dizdar ve az sayıda taraftar izledi.

İki takım da müsabakaya etkili başladı. Rakibine karşı üstün oynayan Sivasspor 6. dakikada Kader Şimşek’in golüyle öne geçti. Daha sonra kırmızı-beyazlılar 45+1. dakika Fatma Serdar’ın golüyle skoru 2-0 yaptı. Müsabaka 2-0 Sivasspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Maç sonu Sivassporlu futbolcular büyük sevinç yaşadı.

Ev sahibi takım aldığı bu galibiyetle puanını 16’ya yükseltirken, Trabzonspor ise 11 puanda kaldı.

Diğer yandan Sivasspor ligin 17. haftasında deplasmanda İlkadım Belediyesi Yabancılar Pazarıspor ile karşılaşacak.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108