Trabzonspor'a coşkulu karşılama

Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek bu sezonun ikinci yarısında yenilmezliğini sürdürmesinin ardından gece geç saatlerde Trabzon'a gelen bordo-mavili kafileyi taraftarlar coşkulu bir şekilde karşıladı.

14 Mart 2017 Salı 08:55
Trabzonspor'a coşkulu karşılama

Spor Toto Süper Ligin 24 haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor karşısında 1-0 yenik durama düşmesine rağmen karşılaşmayı ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 kazanan Trabzonspor, 8 maçlık yenilmezlik serisini sürdürürken, Manisa'da rakibine karşı ilk galibiyetini almasının ardından gece 02:30 sıralarında Trabzon'a gelen bordo-mavili kafileyi taraftarlar havalimanında meş'alelerle ve tezahüratlarla coşkulu bir şekilde karşıladı.

Bordo-mavili taraftarlar teknik heyet ve futbolculara sevgi gösterisinde bulunurken, Trabzonspor'un 18 Mart Cumartesi günü sahasında konuk edeceği Galatasaray aleyhinde tezahüratlar da bulundular.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108