Tolunay Kafkas: “Oyuncularımın performansından memnunum” dedi

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası’nda Aydınspor 1923 ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, “Ben maçın sonucu ve oynanan oyundan ziyade futbolcularımın performansından memnun kaldım” dedi.

14 Aralık 2016 Çarşamba 15:44
Tolunay Kafkas: “Oyuncularımın performansından memnunum” dedi

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu 2. hafta karşılaşmasında Spor Toto 2. Lig ekibi Aydınspor 1923 ile Akhisar Belediyespor 2-2 berabere kaldı. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oyuncularının performansından memnun olduğunu belirterek, "Ben maçın sonucu ve oynana oyundan ziyade futbolcularımın performansından memnun kaldım. Çok güzel ve temiz bir maç oldu. Ben her iki ekibe de teşekkür ediyorum. İzleyenlerinde maçtan büyük keyif aldıklarını düşünüyorum. Biz bu gruptan çıkacağımıza inanıyoruz. Bu sonucu kayıp olarak görmüyorum. Aydınspor’a da başarılar diliyorum” diye konuştu.



Aydınspor 1923 cephesi

İlk yarıdaki oyunun kendisini memnun etmediğini kaydeden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir ise, “İlk yarıda çok ürkek oynadık. Oyuncularımız biraz rakipten çekindiler ama ikinci yarı çok cesur oynadık. Bunun sonucu pozisyonlar bulduk. İkinci yarıda oynadığımız futbol ile kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Önemli olan izleyenlere seyir zevki olan bir oyun seyrettirmekti. Tabi ki yenmek isterdik ama sonuç itibariyle biz bu maçtan almak istediğimizi aldık. Bundan sonra ligde ve kupada oynayacağımız tüm maçlara en iyi şekilde hazırlanarak kayıpsız olarak süreci tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

2 bin bayrak dağıtıldı

Öte yandan, karşılaşma öncesinde maça gelen taraftarlara şehitler anısına Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından 2 bin adet Türk Bayrağı dağıtıldı. Aydınspor 1923 taraftar grubu Asi Kankalar ve siyah-beyazlı yöneticiler ile futbolcular maç öncesinde polislere karanfil dağıtarak taziye dileklerini iletti.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108