Tofaş Deplasmanda Yeşil Giresun Karşısında

Son haftalarda aldığı galibiyetlerle play-off potasına ortak olan TOFAŞ deplasmanda Yeşilgiresun Belediyespor'a konuk olacak.

06 Ocak 2017 Cuma 20:11
Tofaş Deplasmanda Yeşil Giresun Karşısında
Spor Toto Basketbol Süper Ligi 14. hafta maçında TOFAŞ, 7 Ocak Cumartesi günü saat 17.30'da Yeşilgiresun Belediyespor'a konuk olacak. 19 Eylül Spor Salonu'nda oynanacak mücadeleyi Zafer Yılmaz, İsmail Aydın ve Kerem Baki hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşma tbftv.org'dan canlı olarak yayınlanacak.
 
Ligde geçen hafta sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk eden Bursa temsilcisi rakibini uzatma sonunda 86-81 yenerek üst üste 3. galibiyetini aldı.
 
Yeşilgiresun Belediyespor da deplasmanda BEST Balıkesir'e 81-76 mağlup oldu. Karadeniz ekibi bu sonuçla beraber son 6 maçın 5'inden yenilgiyle ayrılmış oldu.

TOFAŞ SK

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108