TFF, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nda değişikliğe gitti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nda değişiklik yapıldığını açıkladı.

09 Aralık 2016 Cuma 21:11
TFF, Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nda değişikliğe gitti

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun 08.12.2016 tarih ve 40 sayılı toplantısında alınan karar ile Kulüp Lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nda değişiklik yapıldı.

Kulüp lisans ve Finansal Fair Play Talimatı'nın 80. Maddesi'nde 2. fıkrası (b) bendinde yer alan Ulusal Lisans için kabul edilebilir sapma miktarının 2017/18 sezonunda yüzde 10'a düşürülmesi, 2018/19 sezonundan itibaren ise Süper Lig kulüplerinde 10 milyon TL'yi, TFF 1. Lig kulüplerinde ise 3 milyon TL'yi aşamayacağı kararlaştırdı.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108