Sultanlar yemekte buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı düzenlenen yemekle sezonu açtı. Mudanya yolu üzerinde bulunan Örnek Et Restoran´da işletme sahibi Hakan Kırmızıay tarafından yeşil-beyazlı sultanlar adına verilen yemekte sporcular keyifli vakit geçirdi.

16 Ağustos 2017 Çarşamba 13:46
Sultanlar yemekte buluştu

Düzenlenen yemeğe milli takımlarında bulunan Nikolova, Leys ve Belien haricindeki tüm sporcular, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İlhan Satık, Voleybol Şube Sorumlusu Taha Aydın, Basketbol Şube Sorumlusu Cemal Vardar, Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz, Baş Antrenör Angelo Vercesi ve teknik heyet katıldı. Yemeğin ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayan, yeşil-beyazlıların antrenörü Angelo Vercesi, “Bu sezon, geçen yıllardan daha iyi olmak durumundayız” dedi. Bursa´da olmaktan ve Türkiye´de ve Avrupa´da saygın kulüp olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü´nde çalışmaktan dolayı büyük kıvanç duyduğunu belirten Brezilyalı antrenör, "Yeni sezon için başlangıcı yaptık, bu sezon genç ve tecrübeli oyunculardan kurulu bir kadro oluşturduk. İyi, tecrübeli ve karakterli bir oyuncu grubumuz var. Kaçıncı sırada bitiririz Avrupa kupasında nasıl sonuçlar alırız bilemem ama şundan eminim ki geçen yıllardan daha iyi olmamız gerekiyor. Bunun için fiziksel ve taktik anlamda daha çok çalışacağız" diye konuştu.

Milli takımlarında bulunan üç oyuncu haricinde çalışmalara başladıklarını hatırlatan Vercesi, bu durumun çalışmaları açısından sorun teşkil etmeyeceğini belirterek, “Şu an için yerli oyuncularımızla çalışmalara başladık. Yabancı oyuncularımızdan Sasha bizimle beraber. Leys, Nikolova ve Belien şu anda milli takımlarındalar. Onlar da zaten boş durmuyor milli takımlarıyla maçlar oynuyorlar. Biz buradaki arkadaşlarımızla fiziksel ve taktiksel olarak çalışmalarımızı yapacağız. Oyun felsefemizi uygulayacağız. Zaten onlarda geldiklerinde hazır halde olacaklar. Kısa zaman içinde uyum sağlayacaklardır” dedi.

Büyükşehir Belediyespor Kulübü´nün saygın bir kulüp olduğunun altını çizen Angelo Vercesi, bu sezon voleybol severlere keyifli bir oyun izlettirmek için çaba harcayacaklarını da sözlerine ekledi. Yemeğin ardından yönetim kurulu üyeleri sporculara ve teknik heyete sakatlıksız başarılı bir sezon temennisinde bulunurken, sporcular da düzenlen yemek için Örnek Et Restoran işletme sahibi Hakan Kırmızıay´a teşekkür etti.

BBB

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108