Olcan Adın, Akhisar Belediyespor yolunda

Akhisar Belediyespor, son olarak Galatasaray forması giyen Olcan Adın ile büyük oranda anlaşma sağladı.

08 Aralık 2016 Perşembe 16:54
Olcan Adın, Akhisar Belediyespor yolunda

Transfer dönemine bir aydan az bir zaman kala Akhisar Belediyespor, çalışmalarına başladı. Edinilen bilgiye göre Akhisar Belediyespor, 31 yaşındaki futbolcu Olcan Adın ile yüzde 90 oranında anlaşma sağladı. Yönetimin bu akşam tecrübeli futbolcu ile son kez bir araya geleceği, iki taraf arasında anlaşma sağlanabileceği bildirildi. 

Son olarak Galatasaray forması giyen ve 2 sezonda 84 maçta 9 gol, 9 asiste imza atan Olcan Adın'ın 1 yılı opsiyonlu 2 buçuk yıllık imza atacağı bildirildi. Olcan Adın kariyerinde sırasıyla Fenerbahçe, Antalyaspor, Trabzonspor, Gaziantepspor ve Karşıyaka formalarını giydi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108