Nilüfer Belediyespor’da teknik kadro şekillendi

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda yardımcı antrenörlük görevine İsmail Türkmen getirilirken, kondisyoner Emre Karagöz ile de sözleşme imzalandı.

04 Mayıs 2017 Perşembe 17:55
Nilüfer Belediyespor’da teknik kadro şekillendi

Yeni sezonda başarı hedefleyen Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Daha önce Başantrenörlük görevine Alper Erdoğuş’u getiren Nilüfer Belediyespor, takıma yaptığı takviyelerle teknik kadroyu şekillendirdi.

Son iki sezon Efeler Ligi ekiplerinden Afyon Belediyespor’da görev yapan İsmail Türkmen antrenör yardımcılığı görevine getirilirken, Çankaya Belediyesi ve Türkiye Voleybol Kadın Milli Takımı’nda kondisyonerlik yapan Emre Karagöz ile de bir yıllık sözleşme imzalandı.

Yeni sezona yeni bir yapılanmayla başlayacaklarını kaydeden Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı Genel Menajeri Mehmet Başyolcu, “Yaptığımız transferlerle teknik ekibimizi tamamladık. Bundan sonraki süreçte sporcu transferleri gerçekleştireceğiz” dedi.

NİLÜFER BLD

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108