Masa tenisi: Kadınlar ETTU Kupası

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası yarı final rövanş maçında yarın Fransa'nın CP Lyssois ekibi ile karşılaşacak.

08 Nisan 2017 Cumartesi 17:33
Masa tenisi: Kadınlar ETTU Kupası

Büyükşehir Belediyespor Kulübü Tenis Kafe Sosyal Tesisleri Masa Tenisi Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 14.00'te başlayacak.

Deplasmandaki ilk maçı 3-2 kazanarak avantaj elde eden Bursa Büyükşehir Belediyespor, rakibini elemesi durumunda, finalde, TİGEM Spor (Türkiye)-TTC Kazan (Rusya) eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek.

AA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108