Malatya Stadı karlar altında

TOKİ tarafından Malatya’ya yaptırılan yeni stat, yağan karın ardından beyaza büründü.

16 Aralık 2016 Cuma 16:58
Malatya Stadı karlar altında
Liglerin ikinci yarısına yetişmesi için yüklenici firmasının yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdürdüğü yeni stadyumda kara ve soğuğa rağmen 118 işçinin mesaisine devam ettiği belirtildi

Geçtiğimiz günlerde zemini serilen, koltuk monte işlemi ise devam eden yeni stadyumda olumsuz hava koşullarına rağmen çalışmaların normal seyrinde devam ettiği ifade edildi. Stat, yağan kardan dolayı beyaza bürünürken, rulo çimi yeni serilen zemin ise tamamen kayboldu. Alınan bilgiye göre, karın ve soğuğun yeni yapılan zemine zarar verme ihtimali bulunmadığı belirtildi. 

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108