IOC’den 2 sporcuya doping cezası

Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), 2016 Rio Olimpiyatları’nda dopingli madde kullanan iki sporcunun madalyalarını geri aldı.

09 Aralık 2016 Cuma 11:18
IOC’den 2 sporcuya doping cezası

Brezilya’nın ev sahipliği yaptığı 2016 Rio Olimpiyatları’nda doping yaptığı tespit edilen gümüş madalyalı Rus boksör Misha Aloian ile bronz madalya sahibi Rumen halterci Gabriel Sincraian’ın madalyaları IOC tarafından geri alındı.

Rus boksör Misha Aloian 52 kiloda gümüş madalya, Rumen halterci Gabriel Sincraian de 85 kiloda bronz madalyanın sahibi olmuştu.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108