Göztepe Bursaspor Maçı Bein Sports Şifresiz Canlı Yayın İzle

14-12-2018 tarihinde süper ligin 16. haftasında oynanacak olan Göztepe Bursaspor maçını canlı yayınını, özetini ve gollerini izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

14 Aralık 2018 Cuma 20:21
Göztepe Bursaspor Maçı Bein Sports Şifresiz Canlı Yayın İzle

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında İzmir'de karşı karşıya gelecek olan Göztepe Bursaspor maçını canlı yayından şifresiz olarak izlemek istiyorsanız hjaberimizi takip edebilirsiniz.

Teknik Direktör Samet Aybaba yönetiminde deplasmanda Göztepe ile karşılaşacak olan Bursaspor kaybettiği puanları geri almak istiyor. Lige kötü bir başlangıç yapan ve istediği sonuçları elde edemeyen Bursaspor'da Spor Toto Süper Lig'de oynadığı maçlarda 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 4 mağlubiyet alırken, Göztepe ise 6 galibiyet, 9 mağlubiyet aldı.

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108