Gaziantepspor kupada galibiyet peşinde

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nun ikinci maçında evinde Şanlıurfaspor ile karşılaşacak olan Gaziantepspor, rakibini yenerek gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor.

13 Aralık 2016 Salı 15:56
Gaziantepspor kupada galibiyet peşinde

Ziraat Türkiye Kupası A Grubu'nda yer alan ve ilk maçında Osmanlıspor’a deplasmanda 2-1 mağlup olan kırmızı-siyahlı takım, yarın karşılaşacağı Şanlıurfaspor’u yenerek ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Ev sahibi ekipte Şanlıurfaspor karşısında ligin 14. haftasında oynanan Galatasaray maçında kırmızı kart gören Ganalı oyuncu Muhammed Fatau cezası sebebiyle yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bu arada, kırmızı-siyahlı takım yarınki maçın son hazırlığını bu akşam tamamlayarak kendi tesislerinde kampa girecek.

Gaziantepspor - Şanlıurfaspor Ziraat Türkiye Kupası A Grubu mücadelesi ikinci maçı yarın saat 16:30’da Kamil Ocak Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını Bülent Gökçü ve Aleks Taşcıoğlu yapacak.

Üzülmez yarın geliyor

Öte yandan Gaziantepspor’un anlaşmaya vardığı Teknik Direktör İbrahim Üzülmez, yarın Gaziantep’e geliyor. Tecrübeli teknik adam yarın oynanacak Gaziantepspor - Şanlıurfaspor maçını tribünden takip edeceği, daha sonra takımla beraber Perşembe günü yapılacak antrenmanda takımının başında olacağı öğrenildi.

İHA

banner119
Anahtar Kelimeler:
KupaGaziantepspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108