Galatasaray’a Erzincanlı taraftarlardan sevgi seli

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci haftasında 14 Aralık Çarşamba günü Anagold 24 Erzincanspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Erzincan'a geldi.

13 Aralık 2016 Salı 17:01
Galatasaray’a Erzincanlı taraftarlardan sevgi seli
Anagold 24 Erzincanspor maçı için hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptıkları antrenmanla tamamlayan sarı-kırmızılılar yarın saat 14.15'te Erzincan 13 Şubat Stadı'nda mücadele edecek

Galatasaray, Erzincan deplasmanı için bugün saat 16.00’da özel bir uçakla Erzincan Havaalanı'na geldi. Galatasaray kafilesini Erzincan hava alanında sarı-kırmızılı taraftarlar sevgi gösterileri coşkulu bir şekilde gösterdi. Galatasaraylı futbolcular yarın oynayacakları maç için dinlenmek üzere konaklayacakları otele hareket ettiler.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108