Galatasaray, ilk devreyi kayıpsız kapatmak istiyor

Ligde 4 haftadır kayıpsız giden Galatasaray, gözünü çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası’nda oynayacağı Tuzlaspor maçına çevirdi.

19 Aralık 2016 Pazartesi 11:54
Galatasaray, ilk devreyi kayıpsız kapatmak istiyor
Spor Toto Süper Lig’de 15. hafta itibariyle 30 puanla 3. sırada bulunan Galatasaray, gözünü kupaya çevirdi. Ziraat Türkiye Kupası 3. hafta maçında çarşamba günü evinde Tuzlaspor’u ağırlayacak olan sarı-kırmızılılar, kupada ilk galibiyetini almak istiyor. Kupada ilk iki maçtan beraberlik alan Aslan, Tuzlaspor karşısına 3 puan parolasıyla çıkacak. Son üç yıla damgasını vuran ve kupayı üst üste 3 kez müzesine götüren Galatasaray, bu sezon da kupaya önem veriyor.

Ligi de kayıpsız bitirmek istiyor

Spor Toto Süper Lig’de ise istediği gibi bir başlangıç yapan ve ilk 7 haftayı kayıpsız geçen Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir ve Fenerbahçe mağlubiyetleriyle bir anda üst sıralardan kopmuştu. 12. haftada Bursaspor galibiyetiyle 3 maçlık seri yakalayan Aslan, son olarak ligin 15. haftasında zorlu Osmanlıspor maçından 1 puan çıkardı. Ligin son haftasında evinde Alanyaspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılılar, kupada oynayacağı Tuzlaspor maçı sonrası hafta sonu ligde de son maçını kazanarak ilk devreyi kayıpsız geçmek istiyor.

Sarı-kırmızılılarda Serdar Aziz şoku

Öte yandan Galatasaray'da, zorlu Osmanlıspor maçında Serdar Aziz şoku yaşandı. Maça ilk 11'de başlayan Serdar, karşılaşmanın 23. dakikasında Ndiaye ile girdiği bir pozisyonda sakatlandı. Tecrübeli oyuncunun sağ dizinin döndüğünü ve buna bağlı esneme olduğu belirtilirken, Serdar'ın durumunun bugün çekilecek olan MR sonrası belli olacağı öğrenildi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108