Formula 1 Türkiye Grand Prix Antrenmanında En Hızlı Hamilton

Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde gerçekleştirilen antrenmanların ilk seansının ardından ikinci seansının da en hızlı ismi 1:23.804'lük derecesiyle Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton oldu.

08 Ekim 2021 Cuma 16:58
Formula 1 Türkiye Grand Prix Antrenmanında En Hızlı Hamilton

Formula 1 Türkiye Grand Prix'sinde gerçekleştirilen ikinci antrenman seansının en hızlısı turu 1:23.804'lük derecesiyle Mercedes'in Büyük Britanyalı pilotu Lewis Hamilton yaptı.

İlk antrenman seansında da 1:24.178'lik derecesiyle en hızlı isim olan Hamilton, ikinci antrenman seansında da bu unvanı bırakmadı.

Ferrari'den Charles Leclerc ikinci olurken, üçüncü isim Mercedes'ten Valtteri Bottas oldu.

İHA

banner119
Son Güncelleme: 08.10.2021 17:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108