Fenerbahçe Olympiakos’a 3-0 Mağlup Oldu

UEFA Avrupa Ligi’nde oynanan D Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, Kadıköy’de Yunan temsilcisi Olympiakos’a 3-0 mağlup oldu.

30 Eylül 2021 Perşembe 22:45
Fenerbahçe Olympiakos’a 3-0 Mağlup Oldu

UEFA Avrupa Ligi D Grubu ikinci maçında Kadıköy’de Yunan ekibi Olympiakos’u ağırlayan Fenerbahçe 3-0 mağlup oldu.

6. dakikada Tiquinho’nun golüyle 1-0 öne geçen kırmızı-beyazlı ekip daha sonra Masouras’ın 2 kez fileleri havalandırmasıyla skoru 3-0’a taşıdı.

Sarı-lacivertliler müsabaka boyunca net pozisyon bulmakta güçlük çekerken, Gustavo ve Mert Hakan Yandaş oyundan alındığında tribünler tepki gösterdi.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108