Fenerbahçe'nin Antalya kampı devam ediyor

Süper Lig’e verilen milli arada Fenerbahçe hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

28 Ocak 2022 Cuma 19:32
Fenerbahçe'nin Antalya kampı devam ediyor

Spor Toto Süper Lig’e verilen milli arada çalışmalarını Antalya Belek’te sürdüren Fenerbahçe, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Daha sonra futbolcular gruplar halinde koşu çalışmaları yaparken antrenmanın basına açık olan son bölümünde ise sarı-lacivertli futbolcular şut çalışması gerçekleştirdi.

Fenerbahçe’de kamp kadrosunda yer alan Filip Novak’ın tedavisi sürerken, Serdar Aziz ise takımdan ayrı topla çalışmalarını sürdürdü.

İHA

banner119
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner56

banner108